x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Roman: Negocierile pentru o noua majoritate la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate

Florin Roman: Negocierile pentru o noua majoritate la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate

12 Dec 2020   •   18:06
Florin Roman: Negocierile pentru o noua majoritate la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate

Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, anunță deputalul PNL Florin Roman pe Facebook.

„Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes și înțelepciune! Știu ca unii așteptau scântei între mine și cei de la USR, dar a ieșit doar “fum alb”! Un acord aproape finalizat între PNL, USR și UDMR la Camera Deputatilor e un pas important înainte!”, a scris politicianul.

O prima rundă de discuții între PNL, USR-PLUS și UDMRa avut loc sâmbătă, iar partidele vor relua mâine negocierile. A fost convenită structurarea negocierii pe trei paliere, cel politic, cel legat de programul de guvernare și cel privitor la funcționarea majorității parlamentare. La negocierile politice fiecare formațiune și-a prezentat punctul de vedere referitor la organizarea și funcționarea coaliției.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: negocieri Florin Roman camera deputatilor