x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Flutur: Antonescu nu poate fi Obama nici dacă stă la soare

Flutur: Antonescu nu poate fi Obama nici dacă stă la soare

05 Sep 2009   •   00:00

Vicepreşedintele PDL a declarat, astăzi, la Şcoala de Vară a partidului, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, candidatul liberal la preşedinţie, nu poate fi Obama nici dacă ar sta la soare câteva săptămâni de acum încolo.



Flutur le-a vorbit militanţilor PDL despre strategia partidului în campania pentru prezidenţiale, care este a unui partid puternic.

"Suntem în această bătălie ca la un meci de box, cine fizic este mai puternic, şi suntem la o partidă de şah, cine ştie să mute mai inteligent. Strategia este să îţi ţii aproape prietenii, dar şi mai aprope adversarii", a spus Flutur, citat de Mediafax. În opinia lui Flutur, candidatul PDL are şansa să câştige. "Va fi o bătălie ca la Mărăşeşti, ca la Oituz. Adică să nu existe uliţe neumblate şi porţi necăutate. Aşa se câştigă bătălia electorală", a adăugat el.

Flutur a vorbit şi despre contracandidaţii PDL în alegerile prezidenţiale. "Contracandidatul nostru este cel de la PSD. Acum, aici se mai pune o întrebare, pentru că eu vin din Moldova, iar la Iaşi, Simirad anunţa altceva în legătură cu PSD-ul. PSD-ul îl are pe domnul Geoană sau şi domnul Cozmâncă candidează prin domnul Oprescu?", s-a întrebat Flutur.

Despre candidatul PNL, Crin Antonescu, Flutur a spus: "Candidatul PNL rămâne fără şansă şi nu poate fi Obama, chiar dacă ar sta la soare câteva săptămâni de aici încolo". Flutur a vorbit şi despre relaţia PDL-ului cu partenerii de guvernare de la PSD, cărora le-a transmis un mesaj în versuri: "Vreţi la guvernare, haideţi să munciţi /Vreţi în opoziţie, mergeţi şi vorbiţi!".

Vicepreşedintele PDL a arătat că o coaliţie de dimensiunea celei cu PSD se justifică numai dacă se fac reforme.
"O mare coaliţie se justifică dacă faci reforme în stat, altfel nu se justifică. În Parlamentul României, această coaliţie nu funcţionează. Domnilor de la PSD, aţi intrat în joc, trebuie să jucaţi. Nu vă ţineţi de cuvânt, PDL spune «Stop-joc»", le-a transmis Flutur social-democraţilor.

×
Subiecte în articol: politic