x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Flutur: Trebuie urgent o întâlnire a întregului PNL, armonizare în interiorul partidului şi coagularea dreptei

Flutur: Trebuie urgent o întâlnire a întregului PNL, armonizare în interiorul partidului şi coagularea dreptei

19 Iul 2018   •   13:57
Flutur: Trebuie urgent o întâlnire a întregului PNL, armonizare în interiorul partidului şi coagularea dreptei

Liderul filialei judeţene a PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că se impune "urgent" o întâlnire politică la nivelul întregului PNL, nu doar între foştii pedelişti. 

"Acea întâlnire care a fost între foştii pedelişti trebuie urgent urmată de o întâlnire cu baza întreagă a partidului, nu pe bucăţele. N-a fost rău că ne-am întâlnit parte dintre noi. Mai sunt anumite probleme la care trebuie găsite nişte răspunsuri, dar trebuie urgent tot partidul, baza, nu doar întâlnirea informală, nu doar pedelişti, pentru că noi suntem PNL şi eu asta am cerut în discursul meu", a spus Flutur. 

El a arătat că este necesară o armonizare în interiorul partidului, dar şi coagularea dreptei în perspectiva alegerilor viitoare ce se vor desfăşura anul viitor. 

"PNL are obligaţia să dea semnalul de coagulare a dreptei în perioada următoare, pentru câştigarea următoarelor seturi de alegeri. România are nevoie de asta (...) Întâi să ne armonizăm în casă lucrurile între noi, după care, pasul următor, semnale de colaborare şi de coagulare a dreptei pe un proiect curajos pentru perioada următoare, ca să putem guverna", a mai afirmat Flutur. 

În opinia liderului judeţean, PNL trebuie să decidă "ce vrea să facă cu România când ajunge la guvernare" şi să demonstreze electoratului că are un program coerent pe care să-l pună în practică pentru a realiza obiectivele propuse. 

"PNL trebuie să răspundă astăzi unor mari provocări. Ce vrea să facă cu România când ajunge la guvernare? Trebuie să explicăm oamenilor, să vadă că avem coerenţă şi că avem un program şi sunt câteva provocări mari la care partidul e obligat să răspundă", a spus Flutur, exemplificând cu "discrepanţa uriaşă" dintre regiunile istorice, lipsa forţei de muncă şi "migraţia puternică". AGERPRES

×
Subiecte în articol: gheorghe flutur