x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune un fost ministru, despre excluderea lui Orban: Extirparea bucății de creier ce te ține în viață

Ce spune un fost ministru, despre excluderea lui Orban: Extirparea bucății de creier ce te ține în viață

12 Noi 2021   •   18:11
Ce spune un fost ministru, despre excluderea lui Orban: Extirparea bucății de creier ce te ține în viață

Excluderea lui Ludovic Orban din PNL este asemuită de fostul ministru al Cercetării, Ciprian Teleman, cu extirparea bucății de creier care ține o persoană în viață. El spune despre perioada prin care trece PNL că seamănă cu o „hipnoză colectivă”.

Fostul ministru USR, Ciprian Teleman, a comentat, vineri, votul privind excluderea lui Ludovic Orban din PNL.

„Să-l excluzi pe Ludovic Orban din PNL este ca și cum ți-ai extirpa o bucată de creier care te-a ținut în viață până atunci sau ca și cum te-ar chema Popescu iar tu ai insista că numele tău e Păcală”, scrie Teleman pe Facebook.

Potrivit fostului ministru al Cercetării și Inovării, „de la distanță, perioada prin care trece PNL seamănă cu un caz obișnuit de hipnoză colectivă”.

Ludovic Orban a anunțat vineri că Biroul Executiv al PNL a propus excluderea sa din partid.

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că decizia privind excluderea sa din partid nu poate fi luată în Biroul Executiv, ci e nevoie de o decizie a Consiliului Național, respectiv o decizie luată de minim 1.000 de liberali.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ciprian Teleman