x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fostul ministrul al Turismului, Bogdan Trif, candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu

Fostul ministrul al Turismului, Bogdan Trif, candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu

03 Aug 2020   •   14:25
Fostul ministrul al Turismului, Bogdan Trif, candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu
Sursa foto: Foto: Antena 3

Fostul ministrul al Turismului, Bogdan Trif, lider al organizației județene PSD, a anunțat, luni, că va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu. 

„Suntem o echipă tânără, fiecare dintre noi am reușit pe plan profesional, dar ne bucurăm de sprijinul seniorilor. (...) În contextul pandemiei de coronavirus, avem o situație dificilă a sistemului sanitar, de aceea oferta noastră, atât la cele două municipii, cât și la județ se calează în jurul modernizării și extinderii rețelei de sănătate, o rețea care să fie cu mult mai performantă și mai ales să fie accesibilă pentru cetățean.”, a spus Bogdan Triff, în cadrul unei conferințe de presă. 

De asemenea, oferta electorală mai cuprinde modernizarea drumurilor din județ, o mai bună promovare a turismului și investiții în acest domeniu prin atragerea de bani europeni, digitalizarea instituțiilor publice și începerea transportului de mărfuri la Aeroportul Internațional Sibiu, unde în prezent nu există o zonă de cargo și se fac doar curse de pasageri. 

„Administraţia liberală vrea să mute spitalul la marginea oraşului, pe Drumul Hoţilor, e parcă şi o destinaţie predestinată acestui stil de a conduce liberal. Nu suntem singurul partid care a menţionat acest lucru şi colegii noştri din CJ de la Forum (FDGR n.r.) au punctat şi ei lucrul acesta. Este inadmisibil să te duci să muţi Spitalul Judeţean la marginea oraşului, să transformi pacientul sibian într-un cobai pentru că acel spital se află în imediata vecinătate a zonei industriale şi în apropiere de groapa de gunoi. (…) Spitalul Judeţean trebuie dezvoltat în parteneriat cu spitalul municipal. Suntem printre puţinele municipii care nu avem spital municipal. (...) Vom susţine construirea spitalului judeţean pe actualul amplasament. Este o nebunie să îl mutăm la marginea oraşului", a mai spus Trif.

În prezent, funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu este deținută de Daniela Cîmpean (PNL), care a anunțat că va candida pentru un al doilea mandate. 
 

×
Subiecte în articol: Bogdan Trif consiliul judetean sibiu