x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fostul trezorier al PSD Aristide Roibu s-a înscris în UNPR

Fostul trezorier al PSD Aristide Roibu s-a înscris în UNPR

16 Feb 2011   •   13:23

Aristide Roibu, fostul senator PSD şi fost trezorier al partidului, în perioada 2000 - 2010, s-a înscris, miercuri, în UNPR.  "Am decis să mă alătur, începând de astăzi, echipei formate de ministrul Gabriel Oprea. UNPR este continuatorul principiilor de stânga, care au fost abandonate de PSD. Apreciez seriozitatea celor care au pus bazele Uniunii Naţionale pentru Progresul României şi care dau dovadă de patriotism, pentru că pun umărul la rezolvarea problemelor socio-economice cu care se confruntă România", a declarat Aristide Roibu, potrivit unui comunicat al UNPR.

Aristide Roibu a fost membru PSD din anul 1996, a îndeplinit funcţia de trezorier al PSD timp de 10 ani, în perioada 2000 - 2010, iar din noiembrie 2010 până la demisia de miercuri a fost secretar executiv al partidului, se mai arată în comunicat.

Ales senator în circumscripţia electorală Vaslui în perioada 2000 - 2008, a deţinut funcţia de preşedinte al Comisiei juridice a Senatului şi cea de membru al Comisiei pentru muncă, familie şi protecţie socială.

De asemenea, Aristide Roibu a fost preşedintele Grupului de Prietenie România-Franţa din Senat, în perioada 2000-2008, iar în februarie 2010 a fost decorat de preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, cu Ordinul Naţional al Legiunii de Onoare în grad de Cavaler.

×