x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriel Berca, ministrul propus la Interne: "Este un Guvern cum n-a mai fost în România"

Gabriel Berca, ministrul propus la Interne: "Este un Guvern cum n-a mai fost în România"

08 Feb 2012   •   09:01
Gabriel Berca, ministrul propus la Interne: "Este un Guvern cum n-a mai fost în România"

Democrat-liberalul Gabriel Berca, propus pentru preluarea portofoliului Administratiei si Internelor, a declarat ca isi doreste alegeri corecte, fara evenimente care sa duca la interpretari politice.

"Sper sa am o buna colaborare atat cu Puterea, cat si cu Opozitia. Vom avea alegeri in acest an, se vor decanta lucrurile si fac apel la partidele din Opozitie sa dea dovada de echilibru. Acest guvern va trece. Important este ca fiecare ministru in parte sa-si faca treaba. Este un Guvern cum n-a mai fost in Romania. Poate ca unii dintre ministri nu au experienta, dar au deschiderea pentru a face o treaba buna pentru Romania. Avem nevoie de stabilitate economica. In PDL exista foarte multe dezbateri, dar in momentul in care am stabilit ca mergem cu aceasta echipa, vom merge pana la capat. Este momentul unei noi deschideri. Sunt nemultumiri, au fost si vor fi. Important este ca semnalul dat de noul prim ministru sa fie inteles de toata lumea. Pe mine ma intereseaza ce spune strada", a declarat Gabriel Berca".

Berca a fost propus in sedinta grupurilor parlamentare ale PDL sa preia sefia Ministerului Administratiei si Internelor.


×