x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriel Berca: Pentru mine, MAI este cel mai important minister din Guvernul României

Gabriel Berca: Pentru mine, MAI este cel mai important minister din Guvernul României

10 Feb 2012   •   06:36

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a declarat in cadrul ceremoniei de instalare in functie, ca, in opinia sa, MAI este cel mai important minister din Guvernul Romaniei.

"Este momentul sa ne demonstram ca Ministerul Administratiei si Internelor este chintesenta administatiei publice romanesti. Trebuie sa dam fiecarui angajat al acestui minister incredere, stabilitate si atunci cand conditiile economine o vor permite, sa reusim sa le dam si acele elemente financiare care da aceasta stabilitate tuturur celor care lucreaza in MAI, si ma refer la reprezentantii din toate comunele, orasele, administratiei Romaniei in general", a spus Berca.

"Sunt convins ca echipa Ministerului Administratiei si Internelor va performa", s-a angajat Berca, care a subliniat ca este nevoie de mentalitati noi, de comunicare, de stabilitate.

"Vreau ca acest minister sa fie reprezentat cum se cuvine, ca imagine, experienta, din punct de vedere financiar. Pentru mine este cel mai important minister din Guvernul Romaniei. Sunt oameni in strada care o duc greu. Sunt angajati ai MAI care sunt in nameti si care se implica si care au demonstrat in aceste zile ca sunt capabili sa fie aproape de oameni", a conchis ministrul Internelor, Gabriel Berca.

Premierul Ungureanu l-a caracterizat pe noul ministru "un om onest".

"Va doresc sa aveti un an bun, sub un ministru bun, un om onest, foarte direct care se bucura de toata increderea mea. Domnului ministru Igas ii sunt recunoscator pentru activitatea pe care a desfasurat-o. De buna credinta, interesat si foarte mult implicat in ce inseamna MAI", a spus Ungureanu.

×