x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea a intrat în PSD: Vreau să fac mai mult pentru oameni

Gabriela Firea a intrat în PSD: Vreau să fac mai mult pentru oameni

23 Sep 2012   •   09:33
Gabriela Firea a intrat în PSD: Vreau să fac mai mult pentru oameni

Gabriela Vranceanu Firea s-a inscris in PSD, organizatia Ilfov. Anuntul a fost facut, in prezenta vedetei de televiziune, la o conferinta de presa la sediul PSD la care au fost prezenti Robert Negoita, Rovana Plumb si Ecaterina Andronescu.

Potrivit lui Negoita, intrarea lui Firea in PSD este un castig pentru formatiune. Ecaterina Andronescu si Rovana Plumb au declarat, la randul lor, ca saluta intrarea in partid a Gabrielei Firea.

"Anul acesta am implinit 40 de ani si am simtit un imbold de a schimba ceva in profesia mea si de a merge spre un domeniu pe care poate, uneori, cu prea multa usurinta, l-am criticat", a spus Firea.

Gabriela Firea a afirmat ca a ales PSD pentru ca vrea sa fie parte a unui partid ''care se gandeste la securitate alimentara, la protectie sociala'.

Legat de domeniul in care ar putea activa, ea a spus ca ar putea avea "un cuvant de spus" in domeniul in care a activat, mass-media, si isi doreste sa se specializeze in domeniul IMM-urilor.

"Stiu ca este foarte greu, e mai simplu sa pui intrebari si ceva mai greu sa raspunzi acestora. Sunt convinsa ca in perioada urmatoare vor fi foarte multe intrebari la adresa mea", a continuat Gabriela Firea, adaugand ca in politica, ca si in presa, isi doreste sa o ia "de jos, de la primele trepte".

"Daca voi raspunde criteriilor, voi intra si intr-o competitie pentru Parlament, bataioasa asa cum ma stiti. Vreau sa fac mai mult pentru oameni", a raspuns Firea intrebata fiind daca va candida la alegerile parlamentare.

Gabriela Firea a precizat ca un rol in decizia de a intra in politica l-a avut si sotul sau, Florentin Pandele.

"Sotul meu a avut o contributie in decizia mea. Eu sunt o sotie care isi asculta sotul. Nu mi-a spus "ce sa cauti tu acolo?". Trebuie sa ma pregatesc, sa am mult bun simt, sa le ascult parerea si sa nu ma supar foarte mult atunci cand sunt atacata. Nu putem fi iubiti si placuti de toata lumea", a mai spus Gabi Firea.

×