x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, după ce Capitala a rămas fără buget: Nicuşor, unde sunt salariile de 1400 de euro şi apa caldă?

Gabriela Firea, după ce Capitala a rămas fără buget: Nicuşor, unde sunt salariile de 1400 de euro şi apa caldă?

de Alice Petrescu    |    28 Apr 2021   •   15:04
Gabriela Firea, după ce Capitala a rămas fără buget: Nicuşor, unde sunt salariile de 1400 de euro şi apa caldă?

Capitala a rămas fără buget după ce, consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicușor Dan să retragă proiectul întrucât  veniturile „nu sunt realistice”. Fostul primar, Gabriela Firea,  a comentat pe pagina sa de socializare votul din Consiliu și îl întreabă public pe Nicușor Dan când are de gând să pună în practică ce a promis în campania electorală.


Consilierii USR PLUS din Consiliul General i-au cerut astăzi lui Nicușor Dan să retragă proiectul de buget al Capitalei pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”.

Pe data de 24 aprilie au expirat cele 45 de zile de la publicarea Legii bugetului de stat în Monitorul Oficial, termen în care autorităţile deliberative locale erau obligate să adopte propriile bugete. În lipsa unui buget local, în luna mai Ministerul Finanţelor Publice nu va mai transfera către bugetul local cotele defalcate din impozitul pe venit.

Bugetul Capitalei a fost respins, miercuri, cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri.

×
Subiecte în articol: gabriela firea