x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: Premierul Sorin Grindeanu joacă „balena albastră politică”. Se sinucide politic

Gabriela Firea: Premierul Sorin Grindeanu joacă „balena albastră politică”. Se sinucide politic

16 Iun 2017   •   07:00
Gabriela Firea: Premierul Sorin Grindeanu joacă „balena albastră politică”. Se sinucide politic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi seara, că premierul Sorin Grindeanu joacă „balena albastră politică”, ea comentând astfel faptul că prim-ministrul a anunţat că va demisiona abia după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, va face şi el acelaşi lucru.

„Dacă - ipotetic vorbind - un nebun ne spune să ne aruncăm de la etajul 20, pentru că apoi se aruncă şi el, noi ce facem? Îl urmăm? Domnul Grindeanu a jucat în această seară 'balena albastră' politică. Dumnealui se sinucide politic şi mai vrea să se sinucidă cu el încă vreo 14. Haideţi să fim serioşi! Avem o răspundere. (...) Am promis ceva românilor şi la nivel local, eu, aici, în Bucureşti, şi colegii parlamentari. Şi acum vrem să ne ţinem de cuvânt”, a spus Firea, la România Tv.

Gabriela Firea, care este şi vicepreşedinte PSD, a susţinut că deţine informaţii potrivit cărora Sorin Grindeanu ar fi început miercuri seara să sune mai mulţi membri PSD pentru a le oferi funcţii sau locuri în Guvern. Ea a mai afirmat că în acest moment Grindeanu are „un proiect personal”, acela de a „dezintegra PSD-ul”, fiind ajutat de câţiva colegi nemulţumiţi de faptul că nu se mai află în fruntea partidului.

×
Subiecte în articol: gabriela firea sorin grindeanu