x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană: "Băsescu este într-o cădere electorală dramatică"

Geoană: "Băsescu este într-o cădere electorală dramatică"

09 Iul 2009   •   00:00

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, astăzi, la Craiova, că "actualul preşedinte" al ţării, Traian Băsescu, este într-o cădere "extrem de dramatică" în ceea ce priveşte încrederea şi intenţia de vot a românilor, fiind înfrânt de propria "lipsă de performanţă".



Geoană susţine că Băsescu a scăzut în ultima perioadă în sondajele de opinie, diferenţa dintre liderul PSD şi preşedintele României fiind de doar şase procente.

"Poate că, în urmă cu puţin timp, nu multă lume credea că Traian Băsescu poate fi înfrânt. Am încheiat în urmă cu doar câteva zeci de ore o nouă măsurătoare pe care o facem în pregătirea alegerilor prezidenţiale. Diferenţa în sondaje este de doar şase puncte în favoarea actualului preşedinte, iar în urmă cu trei luni diferenţa era de peste 30 de puncte", a declarat Geoană, citat de Mediafax.

El apreciază că preşedintele Traian băsecu se află într-o cădere "extrem de dramatică" din punct de vedere electoral. "Este evident că actualul preşedinte şi-a epuizat potenţialul şi este într-o cădere extrem de dramatică în încrederea, popularitatea şi intenţia de vot a românilor", a mai spus Geoană.

Liderul social-democrat apreciază că întrebarea nu mai este dacă Traian Băsescu mai poate fi învins, pentru că şeful statului este înfrânt "de propria sa lipsă de performanţă şi de neonorarea promisiunilor solemne pe care le-a făcut atunci când a fost ales, în urmă cu cinci ani de zile". (V.A)

×
Subiecte în articol: politic