x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană nu renunţă la funcţia de preşedinte al Senatului. Antonescu: Sunăm la 112 să vină pompierii să-l ia de aici?

Geoană nu renunţă la funcţia de preşedinte al Senatului. Antonescu: Sunăm la 112 să vină pompierii să-l ia de aici?

23 Noi 2011   •   09:41
Geoană nu renunţă la funcţia de preşedinte al Senatului. Antonescu: Sunăm la 112 să vină pompierii să-l ia de aici?

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca "Mircea Geoana nu mai reprezinta in acest moment pe nimeni" si ca Biroul Permanent trebuie sa ia in discutie faptul ca Senatul nu mai are presedinte.

"Mircea Geoana nu mai reprezinta in acest moment pe nimeni. S-au indeplinit toate formalitatile de regulament pentru intrunirea unei sedinte extraordinare a Biroului Permanent al Senatului, care sa ia in discutie si sa rezolve dupa aceea in plen, aceasta chestiune simpla: ca Senatul nu mai are in acest moment un presedinte", a declarat Antonescu, potrivit Agerpres. Pre;edintele PNL a precizat ca "ceea ce avem de vazut la aceasta sedinta este daca PDL face ceea ce a spus pana acum, sau daca doreste sa isi mentina in continuare pe Geoana ca presedinte al Senatului".

"Nu doresc sa comentez ceea ce face si ce spune Geoana, pentru ca este chiar jenant. Nu suntem nici la Guiness Book, nici la circ, sa vedem cat timp poate sta un om in scaun. Nu inteleg ca Mircea Geoana vrea sa faca politica, dar se poate face politica si fara sa stai pe un scaun care nu este al tau. Ce facem acum? Sunam la 112 sa vina pompierii sa il ia de aici? Haide totusi sa fim seriosi pentru ca suntem intr-o institutie serioasa. Domnul Geoana nu mai reprezinta in acest moment pe nimeni", a mai spus presedintele PNL.


×