x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană s-a întâlnit cu Johannis

Geoană s-a întâlnit cu Johannis

04 Aug 2009   •   00:00

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat azi la Sibiu, că, dacă acest oraş a reuşit, o poate face şi Transilvania şi alte zone ale ţării, iar despre primarul Sibiului a declarat că este unul din cei mai respectaţi politicieni din ţară.



"Venim în Sibiu pentru că simţim că în această zonă este un potenţial extraordinar. Sibiul este printre puţinele oraşe din România care are un brand şi trebuie să valorificăm acest lucru. Sibiul nu este numai o capitală culturală europeană, este şi o capitală democratică şi una multietnică. E bine să fie lideri autoritari şi respectaţi ca dumneavoastră, iar, dacă Sibiul a reuşit, atunci înseamnă că şi Transilvania, dar şi alte zone din ţară pot să reuşească", i-a spus Mircea Geoană gazdei sale, primarul Klaus Johannis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat de jurnalişti dacă îl va propune ca ministru pe Klaus Johannis în cazul în care va ajunge preşedintele ţării, liderul PSD a răspuns că primarul Sibiului este unul dintre cei mai repectaţi şi destoinici lideri politici din România şi că, dacă îşi propune să ajungă "undeva sus", va reuşi, dar decizia îi aparţine.

Mircea Geoană a avut o întâlnire cu primarul Klaus Johannis, fiind primul candidat la Preşedinţie primit de primar de faţă cu jurnaliştii.

Primarul Sibiului a spus că a făcut publică această întrevedere deoarece consideră că presa a devenit apropiată administraţiei locale şi merită să participe la o astfel de întâlnire.

Johannis s-a declarat încântat de faptul că, în cursul vizitei sale, Mircea Geoană a vrut să aibă şi o întâlnire cu primarul Sibiului.

"Ne face plăcere ca o persoană importantă să ne viziteze. Sibiul este prietenos cu musafirii şi anul 2007 ne-a ajutat să devenim gazde tot mai bune. Sibiul se numără printre ţintele preferate de turişti şi nu mă refer doar la cei străini. Sper ca Sibiul să vă atragă şi să spuneţi mai departe", le-a spus primarul invitaţilor săi, conduşi de preşedintele PSD.

×
Subiecte în articol: politic