x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion, la Parchetul General: „Am venit să îmi cer telefonul și să îmi cer dreptatea!”

George Simion, la Parchetul General: „Am venit să îmi cer telefonul și să îmi cer dreptatea!”

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2024   •   11:46
George Simion, la Parchetul General: „Am venit să îmi cer telefonul și să îmi cer dreptatea!”
Sursa foto: Hepta

Am venit să îmi cer telefonul și să îmi cer dreptatea, spune liderul AUR, George Simion, prezent, joi, la Parchetul General.

„Am venit la Parchetul General pentru a cere clarificări, pentru a-mi cere telefonul înapoi și pentru a mă scutura, efectiv, de mizeria aruncată cu trei zile înainte de alegerile din 9 iunie asupra noastră. Au trecut două săptămâni, fix 14 zile din data în care colegii noștri au fost ridicați de pe stradă și vouă vi s-a spus, pentru că nu este nimic oficial, că George Simion ar fi falsificat semnături nu pentru el, ci pentru alții. Se distrug probe dacă asta îi interesează, semnăturile false de la alegeri. Eu am venit să fac denunțuri în urmă cu două săptămâni, aici ,în fața Parchetului, nu m-a primit nimeni, spunând că nu e program de registratură și să trimit prin poștă. Nu am nicio calitate, nu s-a pronunțat numele meu, s-a dat către presă că eu aș fi cel căutat și telefonul meu era la una din colege”, spune George Simion.

El afirmă că are date importante pe acel telefon.

„De două săptămâni iată că procurorii sunt la fel ca politicienii, sunt foarte leneși, nu s-a făcut percheziție informatică, dacă asta se urmărea, pe telefonul meu. Am venit să îmi cer telefonul și să îmi cer dreptatea. Dacă eu sunt vinovat, să fiu audiat, să se spună, nu să se aștepte, probabil este un mandat de urmărire pe numele meu și al colegilor și suntem urmăriți acum, încercând să se fabrice probe, nu cele din dosar sau ce mi s-a comunicat. Eu nu mă intimidez de lucrurile astea dar nici nu este normal, timp de niște luni de zile, să fim privați de laptopuri, telefoane. Dacă vor să ne găsească cu ceva, poate am eu niște idei. De exemplu, dacă îi interesează semnăturile, știu, am cunoștință despre faptul că PNL-ul a ajutat cu semnături partidul REPER. O să fie distruse acele semnături. Probabil vor să găsească altceva, am informații că mă vor ridica și alte structuri ale Parchetului, de exemplu DNA-ul. Să mă ridice! Eu nu am nimic ilegal săvârșit, mă pun la dispoziția oricărui organ de anchetă, dar asta e mai mult legat de calitatea noastră de competitori electorali. E o vânătoare de vrăjitoare și nu am de gând să stau cu mâinile în sân și să suport genul ăsta de presiuni”, încheie Simion.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: george simion parchetul general