x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Tuță spune că a câștigat la Sectorul 1: are 681 de voturi mai mult decât Clotilde Armand

George Tuță spune că a câștigat la Sectorul 1: are 681 de voturi mai mult decât Clotilde Armand

de Redacția Jurnalul    |    12 Iun 2024   •   18:47
George Tuță spune că a câștigat la Sectorul 1: are 681 de voturi mai mult decât Clotilde Armand
Sursa foto: FB George Tuță

Înainte ca Biroul Electoral al Sectorului 1 să centralizeze ultimele 3 secții de vot din sector, candidatul PNL George Tuță spune că are cu 681 de voturi mai mult decât Clotilde Armand, iar lucrurile nu se mai pot schimba în privința învingătorului.

„Suntem în ultima etapă a procesului electoral. Sunt ultimele 3 secții care predau procesele verbale Biroului Electoral de sector. (...) Acum se centralizează ultimele trei secții de vot care validează diferența, avantajul de 681 de voturi dintre mine și doamna Armand”, spune George Tuță, miercuri seara.

Acesta le-a mulțumit celor care i-au fost alături în campanie, mai ales lui Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, căruia i-a făcut promisiunea de a continua proiectele „care au transformat Sectorul 1 în capitala Capitalei”

Întrebat dacă în acest moment George Tuță este primarul ales al Sectorului 1, acesta a spus că „lucrul acesta îl va spune Biroul Electoral de Sector. Centralizarea noastră și înainte de cele 3 secții care se centralizează acum este cu aceeași diferență și cu mine pe primul loc”.

Tuță a precizat că după ce se termină și această ultimă etapă, de centralizare a voturilor din cele trei secții, se realizează procesul verbal al Sectorului 1 care va ajunge la Biroul Electoral al municipiului București și acolo va fi rezultatul final aprobat și prezentat tuturor.

Întrebat în continuare dacă este posibil să se accepte cererea lui Clotilde Armand de renumărare a voturilor, George Tuță a spus că din cele 167 de secții, în 163 deja toate deciziile de aprobare a proceselor verbale au fost luate prin unanimitate.

„Adică inclusiv a reprezentanților domniei sale. Tot procesul a fost extrem de transparent, toți candidații au avut acces, au fost prezenți acolo, nu au fost intervenții. De fiecare dată dacă a fost o suspiciune sau o greșeală acestea au fost îndreptate. Nu există niciun fel de argument prin care ceva să nu fi fost la locul lui în această perioadă”, a mai spus Tuță.

(sursa: Mediafax)

×