x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gerea spune că nu și-a dat încă demisia: "O voi face luni, la prima ora. Înlocuirea mea cu Atanasiu, o mutare pentru un suflu nou"

Gerea spune că nu și-a dat încă demisia: "O voi face luni, la prima ora. Înlocuirea mea cu Atanasiu, o mutare pentru un suflu nou"

07 Feb 2014   •   19:09
Gerea spune că nu și-a dat încă demisia: "O voi face luni, la prima ora. Înlocuirea mea cu Atanasiu, o mutare pentru un suflu nou"
Sursa foto: Gerea spune că nu și-a dat încă demisia: "O voi face luni, la prima ora. Înlocuirea mea cu Atanasiu, o mutare pentru un suflu nou"

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, că nu și-a dat încă demisia din funcție, iar înlocuirea sa cu Teodor Atanasiu este o mutare pentru un suflu nou la guvernare.

"Nu am demisionat. Nu mi s-a reproșat nimic. Este o schimbare politică. S-a dorit ca noile mutări de azi să dea un suflu nou. S-a dorit o echipă nouă, mai compatibilă între personalitățile care o compun", a explicat Gerea, într-o conferință de presă.El a adăugat că luni la prima oră își va depune demisia din funcția de ministru al Economiei și că nu are nimic să-i reproșeze președintelui Partidului Național Liberal, Crin Antonescu.

Președintele PNL a declarat, vineri, că liberalii Klaus Iohannis, Eugen Nicolăescu, Cristian Bușoi și Teodor Atanasiu au fost validați de conducerea partidului pentru a ocupa portofoliile de la Ministerul de Interne, al Finanțelor, Sănătății și Economiei. "În urma demisiei colegilor noștri, Daniel Chițoiu, Radu Stroe, Eugen Nicolăescu și Andrei Gerea, BPN a discutat propunerile pe care le-am făcut și votul a consacrat următoarele nominalizări pe care PNL le face pentru ocuparea acestor posturi în Guvern: Klaus Iohannis la Ministerul de Interne și viceprim-ministru, Eugen Nicolăescu la Finanțe Publice, Teodor Atanasiu la Economie și Cristian Bușoi la Ministerul Sănătății", a spus Antonescu.

×
Subiecte în articol: gerea demisia inlocuire atanasiu suflu nou