x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gheorghe Flutur: Vom găsi o soluţie să mărim salariile şi pensiile

Gheorghe Flutur: Vom găsi o soluţie să mărim salariile şi pensiile

08 Mar 2012   •   11:23

Prioritatea Guvernului in perioada urmatoare este sa se concentreze pe organizarea alegerilor si pe masurile de crestere a bunastarii populatiei, a declarat, astazi, prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur.

"Am anuntat din timp. Daca economia ne permite sa ne gandim la o crestere a salariilor si pensiilor o vom face. Lucru pe care l-am sustinut si daca economia o permite sigur ca vom face acest lucru", a spus Flutur, care a precizat ca nu ar fi o decizie populista atata timp cat s-a discutat despre aceasta reintregire a salariilor inca de anul trecut.

"Vom vedea la sfarsitul acestei luni cum sta economia si sunt convins ca vom gasi o solutie. Anul trecut am trecut pe crestere care a trebuit sa ti-o consolidezi. In primul rand, PDL si guvernul nostru a alocat resursa pentru investitii Romania este recunoscuta ca a avut curaj sa aloce mai multi bani pentru investitii. Daca economia incepe sa produca trebuie sa te gandesti sa recupereze cei care au suportat si au fost solidari cu criza. Este ceva firesc", a explicat Flutur, potrivit Agerpres.

Vicepresedintele PDL a mai spus ca nu s-a discutat inca despre o eventuala scadere a TVA sau introducerea unuia diferentiat, pentru produsele de baza.

×