x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gheorghe Pintea a fost ales președinte Filiala Bihor a PUSL

Gheorghe Pintea a fost ales președinte Filiala Bihor a PUSL

de Redacția Jurnalul    |    16 Mar 2024   •   21:08
Gheorghe Pintea a fost ales președinte Filiala Bihor a PUSL

Politică și administrație PENTRU OAMENI: cu demnitate, onoare și curaj! Liderul PUSL Bihor, Gheorghe Pintea a fost ales astăzi, cu unanimitate de voturi, președinte al Filialei Bihor a PUSL.

”M-am bucurat sincer pentru el, pentru prietena mea, doamna deputat PUSL de Bihor, Steluța Cătăniciu, cea împreună cu care, de 12 ani, port același stindard politic, pentru cele 52 de organizații locale umaniste din județ, pentru noul nostru aliat de acolo, Partidul Pensionarilor Uniți, prezidat de domnul Ioan Șereș, și, nu în ultimul rând, pentru bihoreni”, a declarat președintele Biroului Executiv al PUSL, Grațiela Gavrilescu.

La rândul său, Steluța Cătăniciu l-a felicitat pe Gheorghe Pintea pentru buna desfășurare a organizației județene, dar și pentru constituirea celor 52 de filiale locale. ”Omul sfințește locul, o deviză valabilă și pentru colegul nostru, și acum dar și în perioada în care a fost manager al Serviciului de Ambulanța Județean Bihor, un om care este în slujba oamenilor”, a declarat Steluța Cătăniciu, deputatul și lider PUSL Cluj. 

Gheorghe Pintea s-a declarat optimist și a declarat că ținta sa este de minim 3 primari și minimum 130 de consilieri locali. ”Am făcut un calcul pentru primari, avem în analiză  5 comune pentru care ne batem pentru funcția de primar. Sigur că dacă primim și vizita domnului președinte Cristian Popescu Piedone în județul Bihor, în special la Oradea,  cele cinci comune să se materializeze măcar în trei”, a declarat Pintea.

La nivel de comune, la alegerile locale este acceptat orice protocol de colaborare, cu orice partid, a mai anunțat umanistul Gheorghe Pintea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×