x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gheorghe Ştefan, reconfirmat preşedinte al organizaţiei PDL Neamţ

Gheorghe Ştefan, reconfirmat preşedinte al organizaţiei PDL Neamţ

14 Noi 2010   •   13:37
Gheorghe Ştefan, reconfirmat preşedinte al organizaţiei PDL Neamţ
Preşedinte al filialei PDL Neamţ a fost reales Gheorghe Ştefan, acesta fiind şi singurul candidat pentru această funcţie. Şi funcţiile de prim-vicepreşedinte au fost păstrate de aceleaşi persoane, respectiv deputatul Marius Rogin şi preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Pruteanu.

Gheorghe Flutur, Teodor Baconschi şi Sulfina Barbu au prezidat, astăzi, la Piatra Neamţ, conferinţa judeţeană de alegeri a PDL Neamţ.

Nici pentru funcţiile de vicepreşedinte nu a existat concurenţă, fiind validate, de biroul permanent judeţean, 10 candidaturi pentru tot atâtea funcţii.

Potrivit raportului prezentat de conducerea PDL Neamţ, la alegerile locale din vara anului 2008, organizaţia democrat-liberală nemţeană a reuşit să se claseze pe locul al treilea într-un clasament naţional al organizaţiilor PDL.

Mai mult, PDL Neamţ a obţinut funcţiile de primar din toate municipiile şi oraşele din judeţ, fapt fără precedent pentru o formaţiune politică din judeţ. Echipa democrat-liberală a câştigat primăriile în alte 31 din cele 78 de comune. De asemenea, organizaţia Neamţ a Partidului Democrat Liberal a obţinut şi 36 de mandate de viceprimari.

×