x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gigi Becali, alianţă cu "fratele mai mare" Vadim pentru locale şi parlamentare!

Gigi Becali, alianţă cu "fratele mai mare" Vadim pentru locale şi parlamentare!

16 Mar 2012   •   10:50
Gigi Becali, alianţă cu "fratele mai mare" Vadim pentru locale şi parlamentare!

Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor au batut palma. PNG si PRM se vor alia pentru alegerilelocale si parlamentare. Anuntul a fost facut de presedintele PNG, europarlamentarul Gigi Becali. Alianta se va numi "PRM+PNG".

"Nu stiu ce va fi. Sunt un om credincios. Si cand cade un fir de par Dumnezeu este. Este un pas important, nu unul de 2 lei, care poate hotari noua conducere a tarii. Asa a vrut Dumnezeu, acest om mi-a intins o mana cand am fost in temnita. Daca nu era Vadim, puteam sa fiu condamnat. Zic ca poate Dumnezeu a vrut ca astazi sa fie asa. Eu nu puteam din cauza celor din spate, dar si asteptam un raspuns de la PDL. Oamenii au stat la 7 capete. Dar de ce sa se dizolve PNG-ul, sa se dizolve ei. Eu am intrat alaturi de un frate mai mare. El hotaraste cu cine vrea sa mearga mai departe, el va decide tot. Eu sunt alaturi de el. Il voi sprijini pe domnul Vadim atat din punct de vedere moral, cat si financiar. Doamna Udrea trebuie sa inteleaga ca nu pot lasa un partid sa dispara de pe scena politica, doar pentru a sprijini PDL-ul", a declarat Gigi Becali.

Intrebat daca ar putea candida la Primaria Capitalei, Gigi Becali a spus ca nu exclude aceasta varianta, insa ii va da curs numai daca Vadim Tudor ii va ordona.

"Eu daca sunt europarlamentar, nu imi arde sa candidez la Primaria Capitalei. Daca imi da ordin Vadim, candidez la Primaria Capitalei, doar asa sa ma distrez cu ei", a mai spus Becali, precizand ca a glumit.

Corneliu Vadim Tudor a declarat ca se vor forma doua echipe de lucru pentru negocieri si ca cei mai buni oameni vor capata functii importante atat in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cat si in Parlamentul Romaniei.

"Am raspuns apelului facut de camaradul meu de arme. Sa scapam tara de mafie, sa depolitizam serviciile secrete si sa modernizam Romania sunt cateva dintre obiectivele aliantei. Doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

×