x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacția lui Gigi Becali, după trimiterea Corpului de Control la CSA Steaua: „Important este că se face ceea ce trebuie să facă. Pe mine mă interesează că cineva ia măsuri în țara mea”

Reacția lui Gigi Becali, după trimiterea Corpului de Control la CSA Steaua: „Important este că se face ceea ce trebuie să facă. Pe mine mă interesează că cineva ia măsuri în țara mea”

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2023   •   14:45
Reacția lui Gigi Becali, după trimiterea Corpului de Control la CSA Steaua: „Important este că se face ceea ce trebuie să facă. Pe mine mă interesează că cineva ia măsuri în țara mea”

Premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua pentru a verifica perioada de la 1 ianuarie 2021 și până în prezent. Gigi Becali, patronul FCSB, a avut prima reacţie, în direct la Antena 3 CNN, despre ancheta dispusă la CSA Steaua, ca urmare a refuzului clubului pentru ca FCSB să joace derby-ul cu FC Dinamo pe stadionul Ghencea.

„Mă bucură mai mult că vine un bărbat, un conducător în România. Un bărbat adevărat care a dat un ordin, a zis să se facă, nu s-a făcut și acum face verificări să vadă de ce nu s-a făcut.

Nu știu eu ce se joacă, ce nu se joacă. Important este că se face ceea ce trebuie să facă. Pe mine mă interesează că cineva ia măsuri în țara mea. Mă interesează că văd un bărbat care a promis ceva și acum ia măsuri.”, a spus Gigi Becali, la Antena 3 CNN.

Corpul de Control al premierului va verifica respectarea normelor legale şi a normelor interne privind administrarea complexului sportiv, verificarea modului de obţinere a veniturilor din exploatarea complexului sportiv şi cheltuielile de funcţionare, dar şi alte aspecte considerate relevante, perioada verificată fiind de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

Decizia premierului vine după ce FSCB nu a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu FC Dinamo de sâmbătă, 22 iulie. Meciul va fi disputat, începând cu ora 21.30, pe stadionul Arcul de Triumf. 

 

Gigi Becali, după ancheta dispusă de premier la CSA Steaua: În sfârşit, un bărbat conduce România

×