x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gigi Becali și Viorel Hrebenciuc vor să îl bage în turul doi al prezidențialelor pe George Simion

Gigi Becali și Viorel Hrebenciuc vor să îl bage în turul doi al prezidențialelor pe George Simion

de Redacția Jurnalul    |    22 Oct 2024   •   23:52
Gigi Becali și Viorel Hrebenciuc vor să îl bage în turul doi al prezidențialelor pe George Simion

George Becali, candidat pe lista AUR în Capitală pentru Camera Deputaților, a declarat, marți seară, că a discutat cu fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, despre susținerea candidatului AUR la alegerile prezidențiale, George Simion.

„Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: Mai nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi. Am zis bine, hai să îl băgăm. A zis acum vreo lună jumate”, spune, la Realitatea TV, George Becali.

El menționează că a discutat cu Viorel Hrebenciuc în calitate de prieten.

„A rămas singurul prieten adevărat din toți. E un mare caracter. I-am zis: dar după aia în turul doi să nu va apucați să îl atacați pe Simion. Să îi lăsăm să se bată, să vedem cine e mai puternic. A zis o să îl bată măr, pentru că Ciolacu nu e politician, e și el un băiat pe acolo. Uite îți spun eu cum îl bagă pe Simion în turul doi. Ai văzut ce se zice despre Geoană? Curvăsărie, amantlâc, când colo el era cu nevasta-să. Ce fac ei? Zic ”, încheie Becali.

Deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, susținea, marți dimineață, că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă pe candidatul AUR în turul 2 la alegerile prezidențiale alături de Marcel Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×