x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion: Colegi de-ai mei au fost sunați de liberali. Noi nu suntem de vânzare

George Simion: Colegi de-ai mei au fost sunați de liberali. Noi nu suntem de vânzare

06 Sep 2021   •   12:32
George Simion: Colegi de-ai mei au fost sunați de liberali. Noi nu suntem de vânzare
Sursa foto: Lucian Alecu

Parlamentari AUR au fost sunați de Florin Roman și Bogdan Gheorghiu, spune liderul AUR George Simion: „Au răspândit zvonul că s-ar fi ajuns la o înțelegere cu șapte intre parlamentarii AUR. Noi nu suntem de vânzare”.

„Florin Roman l-a sunat pe sunat pe colegul meu Gheorghe Daniel Rusu. Bogdan Gheorghiu l-a suat pe colegul meu Florin Pușcașu. Au răspândit zvonul că s-ar fi ajuns la o înțelegere cu șapte intre parlamentarii AUR. Aici sunt toți parlamentarii AUR. Noi nu suntem de vânzare, nu ne vindem și când pornim ceva mergem până la capăt”, spune copreședintele AUR, deputatul George Simion.

„Parlamentarii sunt sunați de membri ai echipei lui Florin Cîțu și le promit lucruri”, declară liderul deputaților USR PUS, Ionuț Moșteanu: „Este inadmisibil, din punctul meu de vedere, să faci astfel de lucruri”.

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, cere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului acordarea unui termen de două săptămâni pentru verificarea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură depusă de senatori și deputati USR si AUR.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: george simion