x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Orban ține trena USR - AUR

Gorghiu: Orban ține trena USR - AUR

06 Sep 2021   •   14:27
Gorghiu: Orban ține trena USR - AUR

Senatorul Alina Gorghiu susține că ar fi trebuit ca solicitarea de acordare a unui termen de două săptămâni pentru verificarea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură ar fi trebuit analizată. Ea spune că regretă faptul că Ludovic Orban, președinte PNL, „ține trena USR - AUR”.

Senatorul Alina Gorghiu spune că au fost 9 voturi „pentru” din 16 exprimate în Biroul Politic Reunit (BPR), ceea ce înseamnă că solicitarea de acordare a unui termen de două săpătmâni pentru verificarea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură ar fi trebuit analizată în comisia de statut.

Ludovic Orban, președinte PNL, și Ovidiu Ganț, deputat din partea minorității germane, nu au votat, deși au fost prezenți.

„Noi considerăm că votul de 9-7 înseamnă că solicitarea trebuie analizată de comisia de statut. Regret că domnul Orban ține trena USR-AUR, prin abținerea de la vot. Girează semnături false sau scanate, lucru care arată un demers politic neserios. Dacă nu se va trimite la comisia de regulament solicitarea, PNL în primul BPR va repune în discuție cererea”, a spus Alina Gorghiu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alina gorghiu