x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Sondajul privind candidatul la Primăria Capitalei a fost finalizat; va fi analizat săptămâna viitoare

Gorghiu: Sondajul privind candidatul la Primăria Capitalei a fost finalizat; va fi analizat săptămâna viitoare

02 Dec 2015   •   23:20
Gorghiu: Sondajul privind candidatul la Primăria Capitalei a fost finalizat; va fi analizat săptămâna viitoare

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat miercuri că sondajul privind desemnarea candidatului liberalilor la Primăria Capitalei a fost finalizat şi că săptămâna viitoare va fi analizat.

"Există câţiva înscrişi în acea competiţie internă a PNL, (...) sunt cinci colegi de-ai mei care s-au înscris în acea competiţie. Sondajul este finalizat, va fi o discuţie pe baza acestui sondaj foarte curând, săptămâna viitoare, o analiză, o interpretare şi vom decide atunci. Dacă, concluzia va fi că merită să mai testăm şi alte persoane din cadrul partidului sau din afara partidului nu voi avea niciun fel de ezitare să o propun", a declarat Gorghiu, la B1 Tv.

Ea a precizat că în acest moment Cătălin Predoiu nu şi-a manifestat deloc intenţia pentru o candidatură la Primăria Capitalei.

"Nu este pe vrute, este pe câştigate. Eu îl apreciez foarte mult pe Cătălin Predoiu, dar ce vreau eu s-ar putea să nu corespundă cu opţiunile electoratului. Eu aş vrea, de exemplu, o femeie la Primăria Capitalei. Mi-aş dori foarte tare să văd că principiul reprezentativităţii în politică este respectat", a explicat Gorghiu.

Liderul PNL a mai spus că există propunerea ca în comisia care vizează desemnarea candidaţilor la locale să intre şi un ONG.

"S-a avansat astăzi o propunere, ca în componenţa acelei comisii să intre şi o structură ONG-istă de la nivel judeţean şi la nivel central. Vom vedea în ce direcţie ne orientăm şi cum se va face această documentare şi analiză", a adăugat Alina Gorghiu.  

×