x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu: Nu am de gând să mai accept decât o colaborare de tip instituţional cu preşedintele

Grindeanu: Nu am de gând să mai accept decât o colaborare de tip instituţional cu preşedintele

29 Ian 2017   •   21:46
Grindeanu: Nu am de gând să mai accept decât o colaborare de tip instituţional cu preşedintele

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică, la Antena 3, că nu va mai accepta decât o colaborare de tip instituţional cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Eu nu o să merg la Cotroceni, să dau buzna să urc dealul fără să mă anunţ sau să-l anunţe aghiotantul meu pe aghiotantul domnului preşedinte. Eu am înţeles această colaborare de tip instituţional se pare că într-un alt mod. Se pare că modul în care am înţeles această colaborare a fost speculat politic şi nu am de gând să mai accept decât o colaborare de tip instituţional", a spus Grindeanu.

Premierul a precizat că în dimineaţa în care şeful statului a venit la Guvern, el a aflat de venirea preşedintelui de la aghiotant.

"Eu (...) în acea dimineaţă am aflat de venirea domnului preşedinte, de la aghiotant, că se îndreaptă spre noi domnul preşedinte. Aghiotantul a aflat de la omologul său din partea cealaltă", a adăugat prim-ministrul. www.agerpres.ro

×