x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu critică politicienii „parașutați" în Timiș, vizându-l pe Cătălin Drulă

Grindeanu critică politicienii „parașutați" în Timiș, vizându-l pe Cătălin Drulă

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2024   •   23:40
Grindeanu critică politicienii „parașutați" în Timiș, vizându-l pe Cătălin Drulă

„N-am nimic cu domnii aceștia parașutați în Timiș. E treaba partidelor care îi propun”, spune Grindeanu despre Cătălin Drulă, care deschide lista USR pentru Camera Deputaţilor în Timiş: „Dacă îi spunem să vină la Margina sau la Coșava, s-ar putea să nu știe, după 8 ani de deputat”.

Grindeanu a declarat, sâmbătî, nu își va lăuda realizările pentru Timiș și îi va lăsa pe oameni să vadă, însă despre Cătălin Drulă afirmă: ”dacă cineva vine și cere votul timișorenilor pentru a treia oară ... Să nu uităm, domnul Drulă ar vrea să fie a treia oară depurtat de Timiș. Dacă îi spunem unde să vină la Margina sau la Coșava, s-ar putea să nu știe după opt ani de depurtat de Timiș și dorind să ia încă patru ani. N-am nimic cu domnii aceștia parașutați în Timiș. E treaba partidelor care îi propun. Dar până la urmă ar trebui să apere interesele județului care îi propulsează în Parlament”.

Grindeanu a acuzat lipsa de implicare a acestor politicieni în problemele locale: „N-am văzut la niciunul dintre ei în acești ani, fie că vorbim de foști parlamentari de Timiș, cum e și domnul Drulă. Repet, domnul Drulă e parlamentar de Timiș din 2016. Cum nu cred că o să văd nici în viitor în mandatele care o să vină preocupări deosebite pentru acești domni parașutați în județul nostru pentru bunăstarea județului. Dacă voi ați văzut, vă rog să-mi spuneți chiar și când au ocupat funcții extraordinar de importante în statul român, cum ar fi aceea de ministru al transporturilor”.

În contrast, ministrul a evidențiat practica PSD de a promova candidați locali.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu Cătălin Drulă timiş