x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Guvernul alocă 5 milioane de lei pentru reabilitarea a 22 de clădiri de locuinţe încadrate în clasa I de risc seismic

Guvernul alocă 5 milioane de lei pentru reabilitarea a 22 de clădiri de locuinţe încadrate în clasa I de risc seismic

de Agerpres    |    30 Apr 2014   •   17:42
Guvernul alocă 5 milioane de lei pentru reabilitarea a 22 de clădiri de locuinţe încadrate în clasa I de risc seismic

Guvernul va aloca 5 milioane de lei pentru reducerea riscului seismic în cazul a 22 de construcţii de locuinţe multietajate.

În acest sens, Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri hotărârea pentru aprobarea Programului de acţiuni pe anul 2014 privind proiectarea şi execuţia lucrărilor de intervenţie pentru reducerea riscului seismic la construcţiile cu destinaţia de locuinţă multietajate, încadrate prin raport de expertiză tehnică în clasa I de risc seismic şi care prezintă pericol public.

Actul normativ stabileşte finalizarea lucrărilor de intervenţie şi efectuarea integrală a plăţilor aferente lucrărilor executate. Fondurile alocate în acest sens se ridică la 5 milioane lei.

De asemenea, Guvernul a aprobat hotărârea pentru aprobarea '"Programului de reabilitare a unor blocuri de locuinţe situate în localităţi din zone defavorizate, pentru anul 2014".

×