x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Guvernul, despre bugetele de publicitate

Guvernul, despre bugetele de publicitate

21 Iul 2004   •   00:00

Secretariatul General al Guvernului (SGG) a dat ieri publicitatii un comunicat in care explica atribuirea de publicitate de catre institutiile de stat.

Astfel, in documentul citat se arata ca recomandarea SGG adresata ministerelor si institutiilor publice aflate in subordinea Guvernului referitoare la supervizarea bugetelor de publicitate are la baza prerogative legate de buna gestionare a banilor publici.

CONTROL. Comunicatul mai precizeaza ca aprobarea bugetelor destinate publicitatii de catre SGG si de catre primul-ministru vizeaza un dublu control al legalitatii alocarii acestor bugete si a conditiilor in care aceste fonduri sunt gestionate in relatia cu partenerii contractuali. "Guvernul Romaniei in general si primul-ministru in special doresc sa se asigure ca investitiile in publicitate respecta normele legale si slujesc atat interesului public, cat si activitatii guvernamentale", se arata in comunicat. SGG a facut aceste precizari in urma unor afirmatii aparute ieri intr-un cotidian central privind bugetele de publicitate. (Aniela Nine)

×
Subiecte în articol: politic