x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Haşotti, despre partidul lui MRU: Seamănă cu maşina comunismului, îşi consumă toată energia la claxon

Haşotti, despre partidul lui MRU: Seamănă cu maşina comunismului, îşi consumă toată energia la claxon

08 Sep 2012   •   12:07
Haşotti, despre partidul lui MRU: Seamănă cu maşina comunismului, îşi consumă toată energia la claxon

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, le-a spus participantilor la Scoala de Vara a femeilor liberale de la Eforie Nord ca nu trebuie sa se teama de partidul lui Mihai Razvan Ungureanu pentru ca acesta "seamana cu masina comunismului", consumandu-si energia "la claxon".

"Nu va fie teama de partidul lui Mihai Razvan Ungureanu care seamana cu masina comunismului, isi consuma toata energia la claxon. La fel si colegii lui mai tineri, Neamtu... Acuma sa stiti ca Neamtu, acel tanar domn, a avut un moment de inspiratie, a salutat lumea din WC, loc care i se potriveste. Acestia nu sunt de luat in seama, de luat in seama sunt Basescu, care reprezinta ceva si PDL-ul. Ma gandeam insa foarte amuzat cum doamna procuror ceausist Monica Macovei, fiica de ofiter de securitate, va peria listele acestei aliante, chipurile de centru-dreapta. Lupta nu o dam cu Mihai Razvan Ungureanu, lupta o dam cu un partid care in mod fals, in mod ilegitim, vorbeste despre lupta impotriva coruptiei, cu un presedinte care a incalcat cele mai elementare reguli ale democratiei, cu un sistem in care justitia si serviciile secrete fac partizanat politic. Nu cu Mihai Razvan Ungureanu si cu Neamtu si cu Papahagi si cu nu stiu mai cine, acestia sunt cantitati neglijabile, toti intra intr-un taxi. Batalia se va da cu PDL-ul si cu Basescu, ceilalti sunt aluviuni politice, eu asa le spun", a afirmat Puiu Hasotti, potrivit Mediafax.

Potrivit ministrului Culturii, alegerile parlamentare trebuie sa lamureasca situata politica din tara, iar in cazul in care USL va castiga alegerile, Traian Basescu trebuie sa demisioneze. In caz contrar, USL trebuie sa intre in opozitie.

"Ce se va intampla pe 9 decembrie ar trebui sa fie decisiv pentru viata politica romaneasca deoarece coabitare nu poate fi. Nici ei nu pot coabita cu niste oameni pe care i-au acuzat de lovitura de stat, o aberatie mai mare ca asta n-am auzit, nu am auzit ca vreun Parlament in lumea asta sa dea lovitura de stat, si nici noi nu putem accepta sa coabitam cu niste indivizi care in mod nejustificat ne-au acuzat de acest lucru", a mai spus Puiu Hasotti.

Mihai Razvan Ungureanu a fost ales, vineri, presedinte al partidului Forta Civica.

×