x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Hayssam susţine că prietenul lui Băsescu l-a scos din ţară

Hayssam susţine că prietenul lui Băsescu l-a scos din ţară

24 Sep 2008   •   00:00
Hayssam susţine că prietenul lui Băsescu l-a scos din ţară

Fugit din ţară printre berbecuţi, pe un vas, după cum afirmă preşedintele Traian Băsescu, sau cu avionul, ca un domn, după cum susţine el însuşi, Omar Hayssam dezvăluie, într-o declaraţie aflată la dosarul său, cine l-a ajutat să fugă: "cinstitul doctor Yassin”.



Fugit din ţară printre berbecuţi, pe un vas, după cum afirmă preşedintele Traian Băsescu, sau cu avionul, ca un domn, după cum susţine el însuşi, Omar Hayssam dezvăluie, într-o declaraţie aflată la dosarul său, cine l-a ajutat să fugă: "cinstitul doctor Yassin”. Hayssam susţine că Mohamad Yassin şi Traian Băsescu sunt prieteni buni, iar doctorul ar fi participat la interogatoriul său dintr-o cabană a SRI din Pădurea Băneasa ca şi cum ar fi fost procuror. I s-a cerut să declare că este ofiţer al serviciilor secrete siriene, că face spionaj în interesul Siriei, dar şi că serviciile secrete siriene au organizat răpirea jurnaliştilor.

Citiţi integral scrisoarea pe care Omar Hayssam a trimis-o către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la începutul acestui an, declaraţie dată în faţa unui notar, în localitatea El Manieh din Liban, la 9.01.2008. - descărcaţi declaraţia în format pdf

×
Subiecte în articol: politic