x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Hoară, "o povară"

Hoară, "o povară"

12 Apr 2010   •   00:00

Europarlamentarul PD-L Cristian Preda spune că există democrat-liberali care participau la emisiunile televiziunilor de ştiri, dar nu aveau argumente, cel mai bun exemplu fiind Marcel Hoară.

Potrivit lui Cristian Preda, directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere, Marcel Hoară, reprezintă exemplul cel mai elocvent de "povară" pentru comunicarea PD-L, arătând că deficitul de imagine al partidului poate fi scăzut prin alegerea cu grijă a acelor persoane care să reprezinte mesajul formaţiunii la aceste posturi tv.

El a făcut aceste declaraţii în contextul boicotului PD-L împotriva posturilor Antena 3 şi Realitatea TV. Preda a mai declarat că în ultima vreme la televiziuni s-au perindat persoane din partid care "nu au argumente" şi care au avut un impact negativ asupra imaginii partidului.

El a precizat că nu poate respecta o decizie care nu se regăseşte în statutul partidului şi că a sfătuit-o pe Teo Trandafir, al cărei purtător de cuvânt în campania electorală este, să meargă la aceste posturi. Ea a primit ieri undă verde şi de la conducerea PD-L, Adriean Videanu anunţând însă că restul membrilor partidului trebuie să se supună deciziei de boicotare a celor două posturi tv.

×
Subiecte în articol: politic