x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Hrebenciuc: "Cred că Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat"

Hrebenciuc: "Cred că Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat"

28 Sep 2009   •   00:00


Viorel Hrebenciuc, liderul deputaţilor PSD, a declarat, referindu-se la invitaţia adresată de şeful statului PDL şi PSD de a-şi băga picioarele în apă rece pentru calmarea spiritelor din coaliţie, că Traian Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat.

"Domnul preşedinte Băsescu dă în continuare dovadă de ipocrizie. A declanşat această criză şi acum apare ca salvatorul naţiunii să ne explice că vrea să dea dovadă de responsabilitate. El n-a dat dovadă de responsabilitate timp de cinci ani de a ajuns ţara în halul în care este", a spus Hrebenciuc.

Liderul deputaţilor PSD a afirmat că şeful statului este singurul vinovat pentru situaţia actuală.

Întrebat în legătură cu mesajul şefului statului care a transmis PSD şi PDL că ar trebui să stea cu picioarele în apă rece, Hrebenciuc a replicat: "Cred că ar trebui să stea el cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat".

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a afirmat la Antena 3 că România are de-a face cu "un preşedinte mai mereu mahmur, mai mereu bâlbâit, din cauza că de dimineaţă până seara consumă, consumă foarte mult".

Marian Vanghelie a susţinut că toate acţiunile politice ale lui Traian Băsescu, de la Primaria generală, la lupta împotriva lui Tăriceanu şi la "ce a făcut cu toate partidele" sunt o consecinţă a faptului că "Traian Băsescu nu mai e un om normal, din păcate".
Mediafax

×