x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Hrebenciuc: "Elena Udrea a trecut de la roz la negru”

Hrebenciuc: "Elena Udrea a trecut de la roz la negru”

04 Sep 2009   •   00:00

"De când a început scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardează... probabil că cei din Justiţie se apropie de nişte adevăruri", a declarat liderul deputaţilor PSD Viorel Hrebenciuc, în cadrul emisiunii Antena 3 Special.



Hrebenciuc a mai spus că "există o corelaţie între obsesiile preşedintelui şi ceea ce emite Elena Udrea în general". Mai mult, el susţine că PSD-ul ar fi închis ochii la neregulile Elenei Udrea, mai ales că tocmai se consumase episodul Ridzi. "Dacă Elena Udrea nu ar fi vorbit cu atâta derâdere despre perdele poate şi noi am fi închis ochii la aceasta mai ales că tocmai fusese episodul Ridzi care era dureros pentru PDL", a precizat Hrebenciuc, adăugând că certurile dintre PSD şi PDL au început o dată cu înfiinţarea comisiei Udrea .

El a mai arătat că Theodor Stolojan, "fiind un bun contabil", chiar ştia că s-au cheltuit bani aiurea la ministerul Turismului şi a şi spus-o la un moment dat, "spre lauda lui". Hrebenciuc este de părere că Băsescu ar trebui acum să se îndepărteze "puţin" de Elena Udrea iar dacă dovezile la adresa ei se vor accentua o va abandona.

×
Subiecte în articol: politic