x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iliescu: "Diseară mă culc mai devreme"

Iliescu: "Diseară mă culc mai devreme"

15 Iun 2008   •   00:00

12: 33 Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a arătat că o eventuală victorie a lui Sorin Oprescu la Primăria Bucureşti nu va afecta viaţa internă a partidului, adăugând că fostul pesedist nu intenţionează să se întoarcă printre social-democraţi.



Ion Iliescu a declarat, după ce a votat la Liceul Jean Monnet, că nu crede că o victorie a lui Oprescu va impune o analiză în PSD asupra candidaturii acestuia şi rezultatelor independentului, dar că o analiză se va face, însă doar pe rezultatele obţinute de partid. "Vom analiza rezultatele, o analiză de fond, serioasă va avea loc", a spus liderul PSD. Întrebat dacă o victorie a doctorului va influenţa viaţa internă a partidului, Iliescu a răspuns: "Nu neapărat. El nu mai are de gând să reintre în partid, dar o analiză a rezultatelor (va avea loc, n.r.), cu toate concluziile cuvenite". Ion Iliescu a adăugat că, de când Oprescu a demisionat,  nu a mai vorbit cu el, dar că speră să-l vadă în curând pe acesta.

Fostul preşedinte a mai declarat că speră ca prin scrutinul de duminică să se realizeze lucrurile pe care le aşteaptă o mare parte a bucureştenilor, adică  "o îmbunătăţire, o schimbare în bine pentru oraş".

Preşedintele de onoare al PSD a mai spus, răspunzând altei întrebări a ziariştilor, că nu se duce la partid pentru a aştepta rezultatele. "Diseară mă culc mai devreme", a răspuns el râzând unui ziarist care l-a întrebat ce face după închiderea urnelor.

×
Subiecte în articol: politic