x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iliescu: Obţinerea majorităţii la Senat poate duce şi la schimbarea lui Vasile Blaga. PDL "îşi pierde suflul"

Iliescu: Obţinerea majorităţii la Senat poate duce şi la schimbarea lui Vasile Blaga. PDL "îşi pierde suflul"

20 Apr 2012   •   10:25
Iliescu: Obţinerea majorităţii la Senat poate duce şi la schimbarea lui Vasile Blaga. PDL "îşi pierde suflul"

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, astazi, la Palatul Parlamentului, ca exista posibilitatea ca obtinerea majoritatii la Senat de catre opozitie sa conduca si la schimbarea actualei conduceri a institutiei, in prezent detinuta de democrat-liberalul Vasile Blaga.

"Asa cum s-a schimbat majoritatea in favoarea celor de la putere si au schimbat conducerea Senatului, schimbarea aceasta poate sa duca si la schimbarea conducerii", a spus Iliescu.

Referindu-se la ultimele veniri la USL ale unor reprezentanti ai PDL, Ion Iliescu a spus ca acest lucru arata "deruta unei formatiuni care isi pierde suflul".

"E o reactie generala la traseismul acesta politic. Asta arata deruta unei formatiuni care isi pierde suflul, dar altminteri sigur cei din Opozitie au si ei retinerile lor in legatura cu traseismul si valoarea celor care vin", a adaugat presedintele de onoare al PSD.

Stire in curs de actualizare

×