x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică În ce condiții ar candida Alexandru Rafila la funcția de președinte al României

În ce condiții ar candida Alexandru Rafila la funcția de președinte al României

25 Aug 2022   •   08:44
În ce condiții ar candida Alexandru Rafila la funcția de președinte al României
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, spune că nu are în plan o viitoare candidatură la președinția României, însă dacă PSD consideră că ar putea fi unul dintre candidații potențiali nu are nicio problemă în privința unei astfel de decizii.

Alexandru Rafila a fost întrebat, miercuri seara, la Antena 3, dacă va candida la președinția României, ținând cont de un sondaj privind încrederea bucureștenilor în politicieni, care îl clasează pe ministrul Sănătății pe primul loc.

„Încrederea cetățenilor este importantă, pentru că, pe de o parte, reflectă faptul că lucrăm cum trebuie acolo unde suntem și cred că puțină echilibru, modestie sunt necesare. Candidatura la prezidențiale din partea PSD a spus foarte clar domnul președinte Marcel Ciolacu că va fi pe bază de competiție. Eu nu am în momentul de față un astfel de proiect. Rămâne de văzut care va fi decizia la nivel politic. Eu servesc acest partid”, a spus Rafila.

Întrebat cum va răspunde dacă PSD îi va cere să candideze, Rafila a spus că nu are nicio problemă legată de o asemenea decizie.

„Dacă PSD consideră că eu aș putea să fiu unul dintre candidații potențiali nu am nicio problemă legată de o astfel de decizie, dar eu cred că trebuie să fim echilibrați, să așteptăm timpul să treacă. Vedeți că această popularitate de care beneficiez eu din punctul de vedere al încrederii - că asta nu înseamnă că cineva te și votează - are efecte neașteptate”, a mai spus Alexandru Rafila.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alexandru rafila