x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Înainte cu o zi de moțiunea de cenzură, Cîțu postează despre câinii fără stăpân

Înainte cu o zi de moțiunea de cenzură, Cîțu postează despre câinii fără stăpân

04 Oct 2021   •   10:19
Înainte cu o zi de moțiunea de cenzură, Cîțu postează despre câinii fără stăpân

Încurajez primarii și președinții consiliilor județene să facă front comun într-o campanie națională în care să punem accent pe soluții pentru câinii fără stăpân, transmite, luni, Florin Cîțu, de Ziua Mondială a Animalelor. Marți Parlamentul votează oțiunea de cenzură a PSD.

„De Ziua Mondială a Animalelor, încurajez primarii și președinții consiliilor județene să facă front comun într-o campanie națională în care să punem accent pe soluții pentru câinii fără stăpân”, scrie, luni, pe Facebook Florin Cîțu.

El dă exemplul județului Ilfov pentru a rezolva problema perpetuă a câinilor fară stăpân.

„Altfel spus, se poate! Să nu uităm că un cățel ne oferă companie, ne păzește, pot fi folosiți pentru terapie asistată și sunt cei mai buni căutători în misiuni de salvare de vieți omenești sau depistare de mărfuri ilicite. România civilizată pe care dorim să o clădim își protejează cetățenii și totodată îsi tratează animalele cu empatie și respect”, încheie premierul.

Marți Parlamentul dezbate și votrează moțiuea de cenzură inițată de PSD. Deputații și senatorii USR și AUR au declarat că vor vota petru demiterea Guvernului Cîțu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu