x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Incidentul de la meciul de hochei România-Ungaria va fi dezbătut în coaliție

Incidentul de la meciul de hochei România-Ungaria va fi dezbătut în coaliție

10 Mai 2022   •   11:34
Incidentul de la meciul de hochei România-Ungaria va fi dezbătut în coaliție
Sursa foto: Lucian Alecu

„Să vii cu astfel de provocări mi se pare de netolerat”, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre episodul în care hocheiștii României au cântat imnul secuiesc. El anunță că subiectul va fi discutat într-o ședință a coaliției de guvernare.

„Cred că sunt exagerări care nu mai trebuie să aibă loc pe teritoriul României după 30 de ani de democrație. Toată lumea va trebui să înțeleagă că România și Europa au intrat într-o altă etapă. Repet, iarăși aduc contextul războiului - într-un astfel de context, să vii și cu astfel de provocări mi se pare de netolerat”, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu.

El anunță că subiectul va fi discutat în coaliția de guvernare.

„Sunt ferm convins că va fi o discuție în interiorul coaliției. Trebuie să existe respect între noi. Cred că eu și colegii mei am arătat acest respect.Nu cred că astfel de manifestări duc în direcția corectă”, conchide Ciolacu.

Potrivit informațiilor apărute public, hocheiștii români și cei maghiari au cântat împreună imnul Ținutului Secuiesc, la capătul unui meci care s-a desfășurat la Campionatul Mondial (încheiat cu scorul de 4-2 pentru Ungaria).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu