x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

24 Aug 2007   •   00:00

Băsescu, In Har-Cov - "A venit mai degrabă ca lider PD"

Deputatul UDMR de Covasna Antal Arpad Andras consideră că preşedintele Băsescu nu a vizitat judeţele Covasna şi Harghita in calitate de şef al statului, ci mai degrabă in calitate de lider al PD. El a spus că Băsescu a vrut să vadă la faţa locului care sunt adevăratele probleme ale secuilor pentru ca, ulterior, să ştie pe ce baze să negocieze cu UDMR. "Domnul preşedinte doreşte ca in negocierile care vor exista intre UDMR şi PD să abordeze anumite probleme pe care le-a constatat in cadrul acestei vizite", a declarat Arpad.

Â

Presa germană - Moţiunea, unealtă pentru anticipate

Ce ar putea intreprinde Traian Băsescu in replică la eventuala incercare a lui Mircea Geoană de a prelua oficial guvernarea, in urma unei moţiuni de cenzură impotriva Cabinetului Tăriceanu? Citănd ca surse consilieri ai preşedintelui Băsescu, ziariştii de la cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung au un posibil răspuns: "Şefului statului nici prin cap nu ii trece să-l desemneze pe Geoană premier, /.../ mai probabil să incerce să se folosească de haosul produs de căderea Guvernului Tăriceanu pentru a obţine, in fine, anticipate".

Constanţa - Are un nou brevet de comandant

Preşedintele Băsescu s-a aflat ieri la Constanţa, unde şi-a primit, de la Autoritatea Navală Romănă, noul brevet de comandant, după ce timp de două ore a susţinut un test la Centrul Romăn de Perfecţionare şi Pregătire a Personalului din Transporturile Navale. Pe lăngă documentul pentru care a plătit 22 de lei şi care este valabil pănă in 2012, Băsescu a primit şi un nou carnet de marinar, pe care a dat 10 lei. (Emilia Sava)

Imobile RA-APPS - Complexul Măgurele, scos la licitaţie

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) va putea vinde prin licitaţie publică deschisă Complexul Măgurele, un teren din zona Colentina din Capitală, terenul de la Hotelul-restaurant Robinson din Predeal şi pepiniera din Eforie Nord, precum şi terenul limitrof Hotelului Neptun şi Vilei Părul din Neptun, prevede o hotărăre adoptată miercuri de Executiv. Pentru nici un imobil din cele incluse in Hotărăre nu figurează in evidenţele Regiei notificări formulate in baza Legii nr. 10/2001.

×
Subiecte în articol: basescu politic