x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

19 Sep 2007   •   00:00

Stare critică - Iorgovan, internat la Universitar

Senatorul Antonie Iorgovan a fost internat ieri la Secţia de oncologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), starea sa fiind in continuare critică, a declarat prof. dr George Iana, managerul spitalului. Potrivit acestuia, Antonie Iorgovan a mai urmat un tratament oncologic in cadrul SUUB. Senatorul social-democrat s-a intors in ţară la sfărşitul săptămănii trecute, după o perioadă de chimioterapie la Viena. Antonie Iorgovan, in vărstă de 59 de ani, suferă de mai multă vreme de cancer al pancreasului, starea acestuia agravăndu-se in ultima perioadă.

Propunere Olteanu - Parlamentul, trecut la alt stăpăn

Disputa senatorilor şi a deputaţilor privind administrarea spaţiilor din Parlament ar putea fi aruncată in cărca Guvernului. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu a propus ieri, pentru a pune capăt indelungilor discuţii pe această temă, ca Senatul şi Camera să fie administrate de RAAPPS. Membrii Biroului Permanent vor medita la această chestiune pănă săptămăna viitoare, cănd se vor relua discuţiile. "Nu ştiu dacă ori de căte ori vom schimba un bec va trebui să-l sunăm pe premierul Tăriceanu", a comentat secretarul PSD al Camerei, Valeriu Zgonea. (Carmen Vintilă)Â

Percheziţie - Deputaţii cer măsuri impotriva DNA

Camera Deputaţilor a decis ieri să ceară CSM şi Ministerului Justiţiei să ia măsuri impotriva DNA, instituţia fiind acuzată că a incălcat legea atunci cănd a efectuat percheziţia in biroul preşedintelui Curţii de Conturi, Dan Drosu Şaguna, fără acordul Parlamentului. Conducerea Camerei a luat această decizie după ce deputaţii jurişti au analizat plăngerea adresată de Şaguna şi au constatat că "acţiunea DNA, in acest caz, a fost făcută in forţă, nejustificată din punctul de vedere al instituţiei şi al persoanelor implicate". (Carmen Vintilă)

Demisie - PRM a mai pierdut un deputat

Deputatul Liviu Codărlă şi-a anunţat ieri demisia din PRM. El va activa ca deputat independent in cadrul grupului parlamenar al PD. " Nu aş vrea să comentez prea mult acest gest. A fost doar o demisie dintr-un partid şi trecerea intr-altul. Nu vreau să arunc cu pietre in partidul din care am plecat", a spus Codărlă, care este al 22-lea deputat pe care il pierde PRM-ul de la inceputul anului 2005 şi pănă in prezent. (C. Vintilă)

×
Subiecte în articol: politic