x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

de Jurnalul National    |    22 Sep 2007   •   00:00
PRM - IPP, dat in judecată de Vadim
Liderul PRM, Corneliu Va-dim Tudor, va da in judecată IPP pentru că l-a pus in topul chiulangiilor. "Aşa-zisa evidenţă a prezenţei senatorilor şi deputaţilor la lucrările Parlamentului, intocmită de IPP, nu e altceva decăt o minciună neruşinată, clocită special pentru a lovi in mine", a spus Vadim, adăugănd că doar "cineva complet nebun" poate pretinde că el a participat la doar două şedinţe dintr-o sută. In instanţă, Vadim va prezenta o situaţie a prezenţei sale la lucrări intocmită de secretarul general al forului legislativ. (Carmen Vintilă)


DEMITERE - Acuzaţii impotriva lui Morar şi Ţuluş
Deputatul PNL Mihăiţă Calimente i-a cerut ieri public preşedintelui Băsescu să-i demită pe procurorii Daniel Morar şi Doru Ţuluş, făcăndu-i pe cei doi responsabili pentru tranformarea DNA "intr-un instrument de poliţie politică, ce acţionează după ordine dictate chiar de la Cotroceni". Calimente a spus că intocmirea unui dosar penal pe numele ministrului Justiţiei este ultima dovadă "dintr-un lung şir" că DNA face poliţie politică. In opinia deputatului, Ţuluş ar trebui să fie anchetat penal, "aşa cum rezultă că merită din raportul prezentat de CSM".


PSD CLUJ-NAPOCA / Nominalizarea lui Corlăţean, criticată
Preşedintele PSD Cluj-Napoca, Remus Lăpuşan, se declară nemulţumit de decizia conducerii partidului de a-l plasa pe Titus Corlăţean pe primul loc pe lista pentru PE. "Noi am fi dorit să fie Vasile Puşcaş. Cei de la centru nu s-au ţinut de cuvănt. Sunt nemulţumit, dar asta e situaţia şi dacă se ia o decizie a conducerii cred că aceasta trebuie respectată", a declarat Lăpuşan. "Sunt foarte mulţumit de faptul că Titus Corlăţean va ocupa primul loc. Il voi sprijini şi pe el şi intreaga listă de candidaţi", a declarat in schimb Puşcaş.


CIUCĂ - Năstase, prilej de bucurie in PC
Venirea fostului lider PSD Adrian Năstase in răndurile conservatorilor ar constitui un prilej de bucurie pentru PC, pentru că Năstase este un om valoros, care are incă multe de spus in politică, a declarat ieri purtătorul de cuvănt al PC, deputatul Bogdan Ciucă, citat de Mediafax. Intrebat care este motivul intălnirii pe care o vor avea luni preşedintele PC Dan Voiculescu şi Adrian Năstase, Ciucă a spus că nu a fost inştiinţat despre acest lucru.

×
Subiecte în articol: politic