x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

07 Aug 2008   •   00:00

7 august 2008



STOP CARDIAC - Deputatul Sotiris Fotopolos a decedat
Sotiris Fotopolos, deputat în Parlamentul român din partea Uniunii Elene din România, a decedat marţi seară, în urma unui stop cardiac, oficialul fiind adus la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă Floreasca. Sotiris Fotopolos se deplasa împreună cu soţia spre munte. Bărbatului i s-a făcut rău şi a fost adus la Serviciul de Ambulanţă Săftica. El a decedat însă în timp ce era transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Ilfov, care-l preluase din zona localităţii Săftica.

REPLICĂ - Udrea neagă discuţiile cu Mazăre
După ce Radu Mazăre a "dezvăluit" marţi că ar avea discuţii telefonice frecvente cu Elena Udrea, ba chiar că liderul PD-L Constanţa, Ion Popescu, ar fi fost înscăunat în urma unei astfel de discuţii, ieri Udrea a negat o astfel de relaţie de comunicare cu pesedistul constănţean. Replica Elenei Udrea a venit via internet, aceasta postînd un comentariu pe blogul său. "Nu am avut şi nu am, nici des, nici rar, nici un fel de discuţii cu domnul Mazăre, cu care m-am întîlnit o singură dată, la aniversarea unui amic comun, în urmă cu mai bine un an", precizează Elena Udrea pe blog. (A.N.)

CONSTANŢA - La PD-L s-a schimbat yala
Liderul interimar al PD-L Constanţa, recunoscut de BPN, Ion Popescu, a declarat ieri că reprezentanţii Biroului Permanent Judeţean, desemnat la 2 august în mod nestatutar, au schimbat yala de la uşa de acces în sediul organizaţiei judeţene, pentru a nu mai permite intrarea conducerii statutare, fapt negat însă de aceştia. "Toate evidenţele partidului sînt acolo. Vom mergem acolo să le recuperăm, de fapt nu avem de unde să le recuperăm, pentru că nu sînt pierdute, ci încuiate în sediul partidului", a declarat Ion Popescu, informează Mediafax.

VOTUL UNINOMINAL - Cetăţenii, informaţi printr-o campanie
Conducerea PNL va desfăşura în perioada 18 august-18 septembrie o campanie de informare la nivel naţional cu privire la modul de funcţionare şi de aplicare a votului uninominal o dată cu alegerile parlamentare din această toamnă. Filialele teritoriale ale PNL au la dispoziţie pentru informarea cetăţenilor şi broşura "Votul uninominal. Instrucţiuni de folosire", care cuprinde informaţii sintetizate privind modul de utilizare a votului uninominal.

×
Subiecte în articol: politic