x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

08 Aug 2008   •   00:00

8 august 2008



BANII JOS. Preşedintele Organizaţiei Bistriţa-Năsăud a PD-L, deputatul Ioan Oltean, a declarat ieri că toţi cei care vor candida din partea formaţiunii pentru un mandat de deputat sau senator vor trebui să contribuie financiar în campania electorală, iar banii vor fi daţi înainte. "Asigur că fiecare candidat va avea o cotă parte şi o va da înainte, nu după ce a pierdut sau a cîştigat. Am învăţat mai multe lucruri de la alegerile acestea (locale – n.r.). Banii jos şi apoi intri în cursă. Eu cred că o campanie pentru un colegiu se poate face, în Bistriţa-Năsăud, cu 20.000-30.000 de euro", a declarat Oltean.

MITICĂ DRAGOMIR, LA PD-L. Deputatul Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a demisionat din PRM şi a spus că va candida din partea PD-L la alegerile parlamentare din toamnă. "Mi-am dat demisia de frică, crezînd că de la PRM nu mai pot ieşi (parlamentar – n.r.)", a precizat el, invocînd sondajele de opinie făcute publice recent şi care plasează PRM sub pragul electoral de 5%. "Am plecat şi gata. Demisia mi-am depus-o prin fax şi am şi primit confirmare", a mai spus deputatul. Dragomir este al 26-lea deputat pe care PRM îl pierde de la începutul legislaturii. În prezent, partidul lui C.V. Tudor mai are 24 de deputaţi şi 15 senatori.

DEMISIE LA PD-L CONSTANŢA. Liderul interimar al Organizaţiei judeţene a PD-L Constanţa, Ion Popescu, şi-a dat demisia, miercuri, din funcţia de preşedinte al filialei. Florin Mitroi, membru în Biroul Permanent Judeţean al PD-L, a anunţat ieri că noul preşedinte interimar desemnat este prim-vicepreşedintele filialei, Adrian Gheorghiţă. Mitroi a mai precizat că membrii BPJ al PD-L nu cunosc motivele demisiei lui Ion Popescu. Potrivit sursei citate, Gheorghiţă a fost desemnat să conducă Biroul Permanent Judeţean pînă cînd conducerea centrală va lua o decizie în privinţa şefiei filialei constănţene a PD-L.

×
Subiecte în articol: politic pd-l