x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

09 Ian 2007   •   00:00
DE DOUA ORI SEF - Geoana, interimar pana in luna mai
Presedintele PSD, Mircea Geoana, va coordona organizatia Bucuresti, pe care a preluat-o dupa demisia lui Sorin Oprescu, pana cel mult in luna mai. Geoana a declarat ieri ca alegerile interne la PSD Bucuresti ar trebui organizate inaintea scrutinului pentru Parlamentul European (PE) din 13 mai, dar nu a avansat o data exacta privind derularea acestora. Referitor la alegerile pentru PE, Geoana a explicat ca lista candidatilor PSD va fi stabilita de conducerea centrala, dupa ce va fi aplicat un set de criterii asupra propunerilor formulate de organizatiile judetene. (L.D.)

RESTRUCTURARE - UDMR vrea ministrii plini
Liderul UDMR, Marko Bela, este de acord cu ideea restructurarii Guvernului, dar crede ca posturile de ministrii delegati detinute de reprezentantii UDMR Laszlo Borbely si Iuliu Winkler ar trebui sa se transforme in functii de ministrii cu portofolii. "Amandoi sunt capabili si au o activitate foarte buna si as fi foarte bucuros daca am reusi sa transformam aceste functii in functii de ministrii cu portofolii", a declarat Marko Bela.

ADEZIUNI - Senator acuzat de ascunzisuri
Senatorul Viorel Arion, fost sef al organizatiei PNL Hunedoara, membru PLD in prezent, este acuzat de noua conducere a filialei PNL ca a ascuns cereri de intrare in partid, informeaza Mediafax. Jane Magaon, noul sef al organizatiei, sustine ca a luat legatura cu o parte din cei care depusesera adeziuni si oamenii s-au aratat surprinsi ca nu fac inca parte din PNL. Arion a catalogat acuzatiile drept minciuni.

SUPARARE - Ministrul Hardau ataca presa
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, a declarat ieri ca mass-media sunt lipsite de profesionalism si incearca decredibilizarea sa si a institutiei pe care o conduce, dupa ce initial a spus ca si-ar dori o relatie mai buna cu mass-media. Declaratiile au fost facute la Braila, cu ocazia inmanarii cheilor a 14 microbuze scolare achizitionate de Ministerul Educatiei. Presa a relatat saptamana trecuta ca Ministerul Educatiei a achizitionat un autoturism marca Audi in valoare de 60.000 de euro, pe care ministrul Mihail Hardau il foloseste ca masina de serviciu.

×
Subiecte în articol: politic