x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Întâlnire Ludovic Orban-Confederația Patronală Concordia. „Doar prin dialog și dezbateri se pot rezolva problemele din societate”

Întâlnire Ludovic Orban-Confederația Patronală Concordia. „Doar prin dialog și dezbateri se pot rezolva problemele din societate”

10 Mar 2021   •   12:34
Întâlnire Ludovic Orban-Confederația Patronală Concordia. „Doar prin dialog și dezbateri se pot rezolva problemele din societate”
Sursa foto: Camera Deputatilor

Reprezentanții Confederației Patronale Concordia s-au întâlnit cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, pentru a discuta despre cum pot colabora partenerii sociali pentru a îmbunătăți cadrul legislativ atât în ceea ce privește digitalizarea, pe care pandemia COVID a transformat-o în necesitate pentru toți românii, dar și despre pregătirea României pentru tranziția la economia verde. Dialogul social și cum poate fi adaptat cadrul normativ pentru a răspunde nevoilor unei societăți în continuă evoluție a fost un alt punct important în discuțiile din Parlament.

„Am avut, astăzi, o întâlnire cu reprezentanții Confederației Patronale Concordia, despre îmbunătățirea cadrului normativ privind dialogul social și pregătirea societății românești pentru tranziția la economia verde.

În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre nevoia de transformare digitală, prin implementarea semnăturii electronice.

Pandemia care a lovit România, anul trecut, ne-a arătat cât de importantă și utilă este digitalizarea, în toate sectoarele de activitate, pentru a îmbunătăți viața oamenilor.

Sunt un susținător al dialogului deschis cu patronatele și sindicatele. Doar prin dialog și dezbateri se pot rezolva problemele din societate”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

×