x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ioan Oltean: Majoritatea criticilor lui Boc au intrat pe uşa din dos a PDL

Ioan Oltean: Majoritatea criticilor lui Boc au intrat pe uşa din dos a PDL

26 Aug 2010   •   00:00

Vicepreşedintele democrat-liberal Ioan Oltean consideră că majoritatea celor care spun că Emil Boc ar fi scăpat de sub control partidul şi Guvernul "au intrat pe uşa din dos" a PDL, fără a-i cunoaşte realităţile şi fără să-i recunoască structurile alese.



Oficialul PDL a afirmat joi, într-o intervenţie la postul RFI, că percepţia publică potrivit căreia Emil Boc a scăpat de sub control PDL şi Guvernul este greşită, întrucât toţi cei care susţin această idee nu fac parte din structurile de conducere ale partidului.

"Toţi cei care fac asemenea afirmaţii nu participă direct la actul de guvernare sau la actul de gestionare a partidului. Toţi cei care fac asemenea afirmaţii sau majoritatea au intrat pe uşa din dos a partidului, fără să cunoască realităţile acestui partid, problemele cu care se confruntă acest partid, fără să cunoască şi să recunoască structurile alese ale acestui partid", a declarat Ioan Oltean, citat de Mediafax.

Vicepreşedintele PDL crede că cei care sunt doar beneficiari ai actului de guvernare îl critică pentru a-şi crea o alură de lider politic puternic. "Sunt oameni care fac mult rău partidului şi Guvernului", punctează Oltean.

×
Subiecte în articol: politic