x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ioana Băsescu vrea "Mişcarea Populară"

Ioana Băsescu vrea "Mişcarea Populară"

19 Apr 2011   •   17:14
Ioana Băsescu vrea "Mişcarea Populară"
Sursa foto: /JURNALUL NAŢIONAL

161836-ioana.jpgFiica cea mare a preşedintelui  Băsescu a cerut înregistrarea mărcii "Mişcarea Populară",  domeniile asociate fiind educaţie, instruire, divertisment, servicii ştiinţifice şi tehnologice, crearea calculatoarelor, servicii juridice, personale şi sociale, potrivit Buletinului Oficial de Proprietate Industrială care cuprinde cererile de înregistrări de mărci depuse în perioada 7-13 aprilie.

 A doua categorie este reprezentată de "servicii ştiinţifice şi tehnologice, precum şi servicii de cercetare şi de creaţie, referitoare la acestea; servicii de analiză şi de cercetare industrială; crearea şi dezvoltarea calculatoarelor şi a programelor de calculator".

O ultimă categorie este cea reprezentată de "servicii juridice; servicii de siguranţă pentru protejarea bunurilor şi indivizilor; servicii personale şi sociale oferite de către terţi, destinate să satisfacă nevoile indivizilor".

Dacă între timp nu se va înregistra nici o opoziţie din partea altor titulari de mărci sau observaţii din partea societăţii civile, Ioana Băsescu va obţine de la OSIM certificatul de înregistrare a mărcii Mişcarea Populară în luna septembrie a acestui an.

×