x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis, după Piaţa Universităţii: Am văzut foarte multă revoltă, dar şi speranţa că lucrurile se pot schimba

Iohannis, după Piaţa Universităţii: Am văzut foarte multă revoltă, dar şi speranţa că lucrurile se pot schimba

08 Noi 2015   •   22:31
Iohannis, după Piaţa Universităţii: Am văzut foarte multă revoltă, dar şi speranţa că lucrurile se pot schimba

Preşedintele Klaus Iohannis a arătat, după vizita de duminică seara la manifestaţia din Piaţa Universităţii, că a văzut "foarte multă revoltă, dar şi speranţa că lucrurile se pot schimba".

"Am fost în seara aceasta în Piaţa Universităţii şi am stat de vorbă cu oamenii. Am văzut foarte multă revoltă, dar şi speranţa că lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenţi să aibă încredere şi să rămână implicaţi, doar împreună putem face ca România să devină ţara pe care ne-o dorim cu toţii", a scris Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminică seara, în jurul orei 20,00, în a şasea zi de proteste, în Piaţa Universităţii din Capitală, unde a stat de vorbă cu oamenii timp de circa 20 de minute.

Şeful statul declarase, vineri, că a promis reprezentanţilor societăţii civile şi ai "străzii" că va merge în piaţă, la protestatari, dar a precizat că nu va anunţa nici ora, nici ziua pentru a nu face din asta un eveniment media.  

×
Subiecte în articol: klaus iohannis